Bilder från fabriken

bildtitelbildtitel

bildtitelbildtitel

Om Rosenberg

Rosenberg GmbH är en av Europas ledande fläkttillverkare med huvudkontor i Künzelsau, Tyskland. Fabriker finns även i Frankrike, Italien och Tjeckien. Det svenska återförsäljningskontoret ligger i Stockholm, där vi har ett lager för att kunna klara korta leveranstider.

Tillverkningen äger rum i flera fabriker runt om i Europa men slutmonteringen sker i Künzelsau. Vår tillverkningsenhet är certifierade enligt ISO 9001.

Egen motortillverkning

I Rosenbergs produktion finns moderna maskiner för tillverkning av ytterrotormotorer och motorlindningar. Tack vare egen tillverkning kan leveranstiderna hållas nere och anpassas efter kundernas önskemål.

Rosenberg förfogar över moderna laboratorium för luft-, flödes- samt ljudmätningar. Alla mätningar utföres enligt gällande normer.

Utveckling av nya produkter och förbättring av sortimentet pågår ständigt på konstruktionsavdelningen.

Ecofit och Etri

I organisationen ingår även Ecofit i Frankrike samt Etri. Ecofit tillverkar och producerar ytterrotormotorer upp till 300 W. Sortimentet består av ett stort urval av radial- och axialfläktar samt friblåsande hjul. Finns som kompletta enheter eller enbart fläkthjul med motor för inbyggnad. Ecofit kan leverera fläktar helt enligt sina kunders önskemål.